KLUBBEN

En liten julehilsen med en oppsummering av sesongen 2019/2020 så langt.Vi startet sesongen på sensommeren med den ny oppstartede Camp Byåsen og har store forhåpninger om at de kommer tilbake neste år.Treninger var i gang for alle lag i september og ble fulgt opp av seriestart. Smidighet mellom fotball og håndball gjorde at overgangen gikk nesten knirkefritt. Vi har også et godt samarbeid med ØBK i de lag vi har for få spillere. Begge klubber har en intensjon om at vi skal bygge hverandre opp og på sikt stille lag i alle aldersgrupper hver for oss. Inntil vi kommer dit vil vi fortsette med samarbeid så lenge en eller begge klubber har behov.Bjugn kommune har «freshet» opp hallen utvendig, noe som ser riktig så bra ut, og vil se enda bedre ut når resten av anleggsarbeidet utenfor er ferdig. Innvendig ble det ikke gjort noe bortsett fra ny inngang til scene og tribune, men vi håper dette vil bli prioritert i de neste budsjettene.Mange har mottatt medlems/støttemedlems avgift fra Bjugn HK nå i desember, også mange som har deltatt tidligere eller har hatt aktive barn. Vi har skilt ut medlemsavgiften fra aktivitetsavgiften på grunn av nasjonale krav. Det er fullt mulig å være medlem av BHK selv om man ikke er aktiv selv og man vil da ha stemmerett på årsmøtet såfremt man er gammel nok. Vi ønsker oss mange medlemmer, både de aktive, og også foreldre og besteforeldre for den del. Et medlemskap koster 100,- pr medlem, eller 300,- for familiemedlemskap.  


I dag er det 200 aktive barn og unge + evigunge Johnny Martin i Bjugn HK, samt en del støttemedlemmer. De kan vi ha mange flere av!


Klubben har jobbet mye med miljø det siste året. Vi ønsker at klubben skal være en trygg og god plass å høre til, med vennskap, sunne verdier og mestring som et lag. Dette skal vi fortsette å pleie, samtidig som vi jobber med det sportslige. Vi skal legge til rette for at det sportslige tilbudet er godt for spillere, trenere og resten av apparatet rundt.


Klubben har jobbet godt med våre dommere over flere år, og det er gledelig å se at våre dommere tar store steg. Sara og Emilie fikk til og med pris under håndballforum for sin innsats i sesongen 18/19! Og rett bak dem følger mange flere som viser gode ferdigheter med fløyta i munnen.


I den forbindelse er det verdt å nevne at arrangement og dommeransvarlig, Berit, fikk pris for sin innsats i blant annet BHK på Bjugnkveld 16.12.19!


Styret ønsker å takke alle spillere, trenere, dommere, oppmenn og andre frivillige som stiller opp! Tusen takk for jobben dere gjør! Sammen skal vi bli enda bedre fremover!Har du, eller kjenner du noen som har lyst til å bli med, bidra eller bare bli støttemedlem i en klubb som har et stort ønske om å ha et flott aktivitetstilbud til barn og unge, ta kontakt på post@bjugnhk.no

Ris, ros og annet kan også komme til samme adresse,God Jul og godt nyttår!


På vegne av BjugnHK

Kjartan Braa

Klubbens fasiliteter

Damelaget

Vi vil fremheve damelaget som gode forbilder og eksempler for alle våre yngre spillere. De står på i med- og motgang!

Bjugnhallen

Hallen har gode treningsmuligheter som:

Hall, styrkerom, spinningrom, badebasseng, ribbevegg, ringer, bom og mye mer.

Spille i Bjugn HK

Vi ønsker alle velkommen inn i klubben vår. Vårt motto er:

Flest mulig, lengst mulig!

Dedikerte trenere

Våre trenere gjør en formidabel innsats på alle nivå, fra de minste til de eldste.

Kurs og utdanning

Vi sender trenere på kurs årlig.

Trenerkurs og dommerkurs er to muligheter av mange.

Vi ønsker å utvikle spillere og     støtteapparatet rundt.

CUP'er

Vårt ønske er å sende barna på CUP'er for gode opplevelser også rundt selve håndallen. Vår første cup er minicup 2. desember.

Historikken til Bjugn HK går tilbake til når Bjugn IL ble opprettet.

Vi har hatt lag i alle aldre og høyt opp i divisjonene.

Bjugn hadde på den tiden røde drakter og røde overtrekkstøyer.

Mye har forandret seg i klubben helt fra starten av Bjugn IL til nå med Bjugn HK. Likevel er banen den samme og idretten lik som før.

Bjugn HK


Bjugn IL, Lysøysund IL og Jøssund IUL har slått sammen all håndball over mini-nivå i kommunen til Bjugn Handball Klubb.


Flest mulig, lengst mulig!


Copyright @ All rights reserved